2 Comments

Uite cine rade…

Inevitabilul s-a intamplat: niste darlai moldoveni, prosti facuti gramada si insipizi l-au gasit pe baiatul “nu stiu de-astea” (Ciprian Apostoaie), l-au adus in studi sufragerie si au incercat fara succes sa faca misto de el. A fost haios sa il vedem acest Ciprian in clipul ala celebru, dar pana la un punct…

Mai devreme sau mai tarziu era clar ca niste sacali vor incerca sa-l transforme pe acest individ mai putin norocos in circarul natiunii, macar pentru cateva emisiuni, cat timp va face rating bun. Si publicul ignorant si needeucat o sa il mai ceara, pentru ca nu e nicio rusine in a rade cu pofta, cu balele curgand, de un tip chinuit mai chinuit decat noi. E bine sa stii ca nu esti mediocru si nesimtit, dar nu si cel mai prost. Uitati-va la Bendeac.

Advertisements

2 comments on “Uite cine rade…

  1. Culmea culmilor!!! Nu imi vine sa cred ca acesti cretini si-au permis dobitocia de a arunca in lumina reflectoarelor pe omul asta care nu are capacitatea intelectuala de a purta un dialog, daramite sa poata sa inteleaga in ce fel este ironizat. Ma socheaza cum idiotii cu legitimatii de presa ridica alienarea la rang de spectacol si au si pretentia sa obtina ranjete din public!! Deschid un site si devin “obligata” sa asist la circul groazei, in care animalul e bolnav. Trebuie sa fii cu adevarat cinic sa poti sa te amuzi vazand interviul asta. Imi vine sa plang cu aceeasi pofta cu care am ras cand l-am vazut pe baiatul “nu stiu” in primul clip, “Dorel si Mirel”. Inteleg sa ne amuze ca am descoperit pe cineva care nu stie pluralul pentru “telecomanda” si care are o voce funny. Dar de aici pana la a-l cauta sa ii infigi microfonul in gura si sa il intrebi despre sex si manele mi se pare cale lunga. Uite cum pseudojurnalismul grotesc reflecta exact felul in care suntem si adancimea mocirlei in care ne place sa ne scaldam. E irecuperabila tara asta de rahat!!!

  2. Este de-a dreptul jenant sa faci misto, sau sa incerci sa faci misto, de o persoana redusa mintal. E tara plina de astfel de jeguri umane ce-si permit sa rada de persoane mai putin norocoase si arhiplina de oameni ce vor urmari astfel de filmulete.
    Imi pare rau ca traiesc printre ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: