5 Comments

Ai nevoie de bani? Ti-i luam noi

Ruleaza o campanie in mod obsesiv la TV. Nu ai cum sa nu o stii. Camata Cei de la Provident ofera credite “cu buletinul” oamenilor care au nevoie urgent de bani. Bineinteles, banii acordati in timp-record vin cu un pret destul de mare: rate cuprinse intre 80% si 100%.

Ceea ce e interesant insa e targetul acestora. Nu, nu sunt directorii care chiar isi permit sa returneze genul asta de sume. Pe aia ii duce capul si nu s-ar inhama la o asemenea hoti afacere. In plus, au bani cacalau, de ce ar avea nevoie de un imprumut de cateva sute/mii de lei? Targetul Provident e cel din reclama: cucoana care vrea sa isi puna faianta in bucatarie, ca a vazut ea la Veta de la 4. Bineinteles, cucoana lucreaza 10 ore pe zi pe un salariu de 8 milioane pe luna si mananca parizer ca e criza, dar astea sunt detalii, firma e sincera si nu sunt motive de ingrijorare.

Cum era ultimul slogan Provident? “Da-ne un sms (ca esti prea sarac sa dai apel) si te sunam noi”.

Advertisements

5 comments on “Ai nevoie de bani? Ti-i luam noi

  1. Uite o idee buna de reclama Provident: “Ai nevoie de bani ca sa-ti pui dintii? Suna la Provident si ti-i dam noi in cel mai scurt timp posibil. Cand venim inapoi dupa bani si nu-i ai iti scoatem dintii. In felul acesta nu pierzi nimic, dar te vei bucura (pentru un scurt timp) de posibilitatea de a mesteca hrana solida. Nu mai astepta si suna la Provident, ca de restu’ ne ocupam noi!”

  2. Legat de ideea ta… Nu stiu daca a aparut si la tine in Brasov reclama asta, dar eu am vazut undeva, pe un panou la metrou, o chestie draguta: O reclama la un site- http://www.dinti-in-rate.ro . Vad ca acum nu mai functioneaza.

  3. Adica ce vrei sa spui cu “si la tine in Brasov”? Adica Brasov e undeva sub nivelul marii? Da’ poate reclama a aparut intai in Brasov, na! Bine ca esti tu din Bucuresti si vezi toate alea panoramic… 8D… whatever :))))))

  4. Pt ca am vazut-o la metrou. Nu stiai ca Brasovul nu are metrou?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: