1 Comment

Mintile ratacite din mintea lui Ilici

Dupa ce ieri Grigore Cartianu a lansat “Sfarsitul Ceausestilor” la Bookfest. Cartea urmareste povestea soţilor in anii ’80, culminand cu detaliile legate de Revolutie si de executia celor doi. Iliescu a cotcodacit in secunda doi la adresa cartii, care nu i-a picat tocmai bine.

Azi, acelasi Ion Iliescu a lansat “Dupa 20 de ani – 1989 an de cotitura in istoria nationala si in viata internationala” – tot la Bookfest. S-a lasat cu scandal, cu proteste anti-comuniste, cu baieti furiosi saltati de jandarmi si bagati in dube. Din cate am inteles, urmeaza un mars de la Intercontinental pana in fata casei Bunicutei, in semn de protest fata de asa-zisa revolutie si fata de mineriade.

Viaţa să îi ajute să îşi limpezească minţile că sunt minţi rătăcite şi folosite de elemente provocatoare.

Asta a avut de spus Iliescu. Poate ca a incercat sa-i convinga pe reporterii de la Realitatea, pentru ca probabil nici el nu crede ca romanii care se uita la TV si citesc presa ii mai inghit lui gogosile zbarcite. Doar nu se astepta la bai de multime. Daca nu si-a luat niste oua in chelie si cateva flegme, eu tot zic ca a scapat ieftin azi la lansarea cartii.

Advertisements

One comment on “Mintile ratacite din mintea lui Ilici

  1. […] de la Andi Laslău, Suceveanul, Naşul, Mirela Predan, Neinfectat de comunism, Mihai Tufă, Pardaf, Lăzărescu, RoWiki, Zakq, Teofil S, Claudiu Târziu, Anca, Fanu, Thomas Poledna, Semidoct, ba chiar şi a lui […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: