1 Comment

Jurnalistii, mai lingai ca niciodata

Daca aveti dificultati in a intelege de ce apar numai retardatii si incultii pe toate posturile TV, daca va intrebati de ce vedem numai circari si emisiuni de prost gust, daca sunteti curiosi cum se face jurnalism “de calitate” si in acelasi timp profitabil in Rromania, dati click aici.

Ce trist trebuie sa fie sa pui capul pe perna seara si sa stii ca in ziua respectiva ai stat 3 ore in ploaie la poarta lui Gigi Becali ca sa nu-l intrebi nimic, si el sa nu-ti zica nimic. Si asta sa fie realizarea saptamanii pentru tine.

Advertisements

One comment on “Jurnalistii, mai lingai ca niciodata

  1. Nici eu nu înţelg cum se pot uita unii la aşa ceva. Nu înţeleg cum au unii răbdarea s-o vadă pe inapta aia de Columbeanca la jegul ei de realitz show. Adevărul e că acum la Tv emisiunile sunt doar pentru un anumit gen de telespectatori. Nu dau nume dar sunt ăia care sparg seminţe în faţa blocului şi ascultă manele (de plăcere). Aici nu intră cei care sunt forţaţi să asculte mizeriile altora pentru că stau la bloc sau sunt participanţi la trafic.
    Pe posturile româneşti n-am prea văzut emisiuni mai de Doamne-ajută în ultima vreme. E postul ala pupincurist, HOME-tv, unde toţi inapţii şi toate piţipoancele apar ca să arate lumii ce şi-au mai modificat prin interior (ca să arate frumos la exterior) şi ce maşină bengoasă le-a luat tata. Asta e ţara în care trăim şi lumea se uită la aşa ceva. Ce poate fi atât de interesant să te uiţi la nişte rebuturi umane?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: