Leave a comment

Sa supravietuiti bine

Ni s-a promis ca scapam de comunisti, ca ne vom indrepta spre Occident, ca vom avea autostrazi suspendate si ca vom trai bine. Si am pus stampila ca prostii pe promisiunile astea de fiecare data (cum bine zice Adi). Acum un nasos chel si pervers si o cartita-pitica ne aduc vesti de cum va trebui sa strangem cureaua din cauza crizei. Cum bugetarii vor castiga cu un sfert mai putin, cum pensionarii vor primi pensii mai mici (da-i dracu, si-asa se lafaiau) si cum pe noi toti ne asteapta vremuri grele.

Electorat, e timpul sa culegeti ce ati semanat, pentru ca sunteti ceea ce votati. Si mai sunteti ceva: comozi. Uitam ce ni s-a promis in urma cu cateva luni, acceptam minciuna pentru ca e mai convenabil si mai la indemana decat sa iesim in strada. Continuam sa sustinem incompetentii fiindca ne-am recunoaste vina daca am intoarce armele, si noi suntem consecventi de fel (noi si vitele).

Altii le dau cu pietre in dinti celor care ii guverneaza prost, celor care le iau banii din buzunare. Noi facem talk-show-uri si analizam daca alba-i neagra. Nu spunea presedintele cocin tarii anul trecut ca nu se impune nici o masura anticriza, din moment ce ea a venit din afara? Ca va disparea singura?

Votanti inflacarati, ati trait bine? Acum scoateti banii!

Bonus audio (10x Augustus):

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: