Leave a comment

De N-Ati mai aresta doar preventiv…

Daca as fi marele zmeu la DNA, de ce-as avea eu nevoie sa imi justific salariul si bugetul institutiei? De arestari si cazuri solutionate, bineinteles, dar daca ele nu-s la indemana, m-as multumi si cu arestari preventive, mediatizate intens de presa baloasa.

Ce personaje au priza la public? Pai sa vedem cine ocupa spatiul de emisie zi de zi: patroni de cluburi cu gura mare, oameni din arbitraj, politicieni corupti. Paine si circ le trebuie oamenilor, care omit faptul ca arestatii sunt tinuti in puscarii in mod abuziv, sub pretextul ca ar fi un pericol pentru societate.

Gospodinele si strungarii traiesc cu iluzia ca niste nenorociti arhicunoscuti sunt in inchisoare si ca s-a facut dreptate, fara a mai conta ca oamenii aia (Becali, Penescu, Voicu, Gh. Constantin, Solomon s.a.m.d.) sunt de fapt considerati nevinovati, in lipsa unei hotarari definitive si irevocabile. Asta in timp ce borfasii suspectati de omor sunt judecati in stare de libertate.

Cum m-ar face si pe mine DNA fericit? Cu o arestare bazata pe probe solide, nu pe stenograme care nici nu sunt admise ca probe in instanta. Sa o faca de luni dimineata, sa-nceapa saptamana cu dreptul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: