1 Comment

Beau pentru tine

Doamnelor, stiu ca va place “Dansez pentru tine”, emisiune de mare succes pe care creierul meu limitat de barbat insensibil nu reuseste sa il inteleaga. Ca sa impacam si capra si varza (acum nu stiu, v-ati simti mai jignite daca ati fi varza sau daca v-as numi capre?), propun un nou format de emisiune, “Beau pentru tine”, in care se pot inscrie doar barbatii care isi iubesc sotiile dar n-au avut chef sa-si demonstreze afectiunea. Concurentii vor trece printr-o preselectie dura, urmand sa participe doar campionii, ultimii ramasi in picioare sau in patru labe.

Imaginati-va cat de variate ar putea fi probele: bere, vodca, vin, whisky, gin, chiar si palinca, pentru domnii de la sate care doresc sa se afirme si sa faca un gest frumos pentru prasitoarele de-acasa. Ce poate fi mai frumos pentru doamne decat un sot care se imbata moca, doar pentru ea, la TV?

Eu zic ca avem potential, doar rusii ne-ar putea depasi, dar ei sunt niste misogini, deci am scapat de-o grija. Ce ziceti, doamnelor, v-ar coafa? Domnilor, ati face sacrificiul asta pentru iubite?

Advertisements

One comment on “Beau pentru tine

  1. cu riscul unei ciroze, pt persoana iubita, m-as baga la asa ceva :)) :)) :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: