2 Comments

Jurnalisti morti

Mile Carpenisan s-a dus. Am mai scris si ieri despre asta, unii poate cred ca am fost prea dur si incorect cand i-am acuzat pe oamenii de presa care vor sa provoace mila si compasiune artificiala prin jelirea celor morti.

Pentru mine, mai morti (imi permit sa ma exprim asa, sunt pe tarlaua proprie) sunt cei cu neuronii putreziti, care insa au atat suflare, cat si succes profesional. Printre ei se numara Madalin Ionescu, mare om de televiziune care a suferit din cauza mortii lui Mile Carpenisan atat de tare, incat a simtit nevoia sa ii dedice o parte din emisiunea sa, Abces Infect, la care au fost invitati alti oameni de succes: Bianca Dragusanu, Cosmina Pasarin, Cristina Spatar. A suferit conu’ Madalin, doar lucreaza la postul TV pentru care Carpenisan a transmis in direct, dintre obuze. Doar ca senor Madalin nu-l cunoaste pe Carpenisan. A pus (el sau oamenii din staff-ul lui) o poza in rama neagra, inconjurata de lumanari. In poza nu era Mile Carpenisan, dar cei din studio nu stiau asta. Au jelit un om viu, dar astea sunt detalii mai putin importante. Rating a fost, fericiti plecam acasa.

Va fi dat afara Madalin Ionescu pentru mizeria pe care a facut-o? Probabil ca nu, pentru ca face audienta, care e mai importanta decat memoria omului pe care-l bocesc Antenele. Omul va baga o scuza de complezenta diseara si va spune ca nu el a ales poza, ci un fraier din studio. Faptul ca el l-a jelit in direct pe un om viu si ca nu-l stie macar la faţă pe cel caruia i-a dedicat spatiu de emisiune nu mai conteaza. Nu Mile Carpenisan e modelul, eroul televiziunii. El se numeste Madalin Ionescu, sau Capatos, sau Bahmuteanu, dupa cum preferati.

Foto: adevarul.ro

Advertisements

2 comments on “Jurnalisti morti

  1. ala din poza seamana cu titus steel :))

  2. doamne-fereste sa moara si ala, atunci chiar ar ramane tara fara valori

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: