3 Comments

Muianeza pacalita

Bianca Dragusanu e cea mai la moda zdrean diva din Rromania, dupa ce alte chiparoase precum Andreea Spataru, Andreea Mantea, Daniela Crudu si Andreea Tonciu au fost futu fumate demult. Ce-mi place la ea e ca are un partener la fel de natural precum ţâţele, ochii, nasul si buzele ei. Chiar formeaza un cuplu reusit… O bagaboanta de cartier cu aspiratii de diva, agatata de un poponar cu probleme de identitate si transformata in vedeta tarii, dupa  niste vizite la chirurg si niste spagi pe la ziarele de scandal. Nu e minunat? Si mai frumos e ca oamenii astia au succes in Romania, sunt modele de urmat pentru tinerii cocalari si micile panarame. Ei sunt viitorul.

Am vazut si eu “farsa” cu Bianca Dragusanu si teroristii din camp. Superb, superb!!! N-am mai vazut ceva atat de penibil de la ultima regie a Muianezei si a lui Gaozel. Uitati-va la personajele acestui circ mai mult decat ieftin – as putea spune gratis – , descoperiti actoria la cel mai jenant nivel, replicile uitate de-acasa pana pe camp. Dane, cat de usor iti e sa creionezi notiunea de “vedeta” in emisiunile tale…

Advertisements

3 comments on “Muianeza pacalita

  1. Mai, dar ce ai cu Bianca? Zi tu ca nu i-a cumparat Bote silicoane misto. Tu ai idee cati labagii isi iau zilnic “doza” de pe urma ei si cati jurnalisti mananca o paine de pe urma stirilor cu ea? Pana una alta e the ultimate shit in bordelul “vedetelor” din Romania, asa ca nu mai fi invidios.

  2. Sunt mai aproape, fizic, de cei care mananca o paine de pe urma ei decat ai putea crede :). Toate ca toate, dar in poza de mai sus arata chiar bine, seamana cu Patrick Swayze, cel putin la nas.

  3. Te rog nu pata imaginea lui Swayze :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: