1 Comment

Poponarul care se vrea hetero

Găozarul şef al tării şi al vedetelor din carton, Cătălin Botezatu, a fost surprins de paparazzi în pădure, în timp ce îi sugea plasticul din ţâţe Biancăi Drăguşanu. Zice Cancan, cu poze, video, tot tacâmul.

Deci, cum mergeau ei aşa cu ChiuŞaptele alb prin pădure, poponautul a avut brusc o erecţie şi a tras între doi copaci (ai ei). Duda care-l însoţea s-a dat jos din maşină, că era înfierbântată la rându-i, a venit pe partea şoferului şi ăla începe să îi molfăie siliconul. Cu capul afară, cât să i se vadă mecla. Între timp, paparazzi instruiţi de Cancan în stil ninja au reuşit să ajungă cu camera video în pădure chiar lângă amorezi, fără a fi observaţi. Şi i-au filmat din două unghiuri, strecurându-se cu maşina de serviciu printre crenguţele de pe jos, atenţi să nu facă zgomot.

Şi gata clipul. Acum.. nu pot decât să bănuiesc decât că fotografilor li s-a terminat bateria, din moment ce clipul îl lasă pe Bote neterminat. Sau poate i s-a ofilit brusc cheful lui Găozel şi s-au urcat în maşină confuzi. Că regie ieftină sigur nu e.

Advertisements

One comment on “Poponarul care se vrea hetero

  1. amuzant video. nu tu un pic de corason, sentimente, pasiune :p plus ca paparazzi cancan ar trebui sa fie curtati de the sun, la cat de profesionali sunt. maestri in camuflaj 😀 cat despre blonda, saraca, era prea incordata. upps, uitasem ca asta e starea ei naturala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: