2 Comments

Când vine apocalipsa?

Sunt tot felul de teorii legate de subiectul ăsta. Mayaşii sunt siguri că dăm ortu’ în 2012, unii ziceau că sigur-sigur Apocalipsa va veni în 6.6.2006, sau la 1 ianuarie 2000. S-au făcut şi mizer filme pe tema asta…

Acum apar tot mai des speculaţii legate de gripa porcină şi o conspiraţie menită să ne omoare pe toţi prin vaccinul controversat. Eu oricum nu cred că îmi voi face vaccinul, chiar dacă românii au început să se isterizeze de când a murit Toni Tecuceanu.

Moşulică ăsta pe mine nu prea m-a convins, chiar dacă abordează o idee interesantă: aceea că va urma o scădere drastică a populaţiei. Dacă vă uitaţi la graficul de mai jos, cu populaţia globului în ultimii 3.000 de ani, şi dacă îl analizăm strict tehnic, pare să urmeze invariabil o scădere.

Câţi oameni să încapă pe planeta asta, şi mai ales cu ce resurse să supravieţuiască?

O abordare mai apropiată de realitate îmi pare cea a lui Michael Ruppert: poate nu va fi nevoie de un vaccin ucigaş :-). Vă recomand documentarul Collapse, chiar dacă protagonistul mai spune şi unele prostioare. Merită băgat în seamă.

Trailer – Collapse

(grafic: ldolphin.org)

Advertisements

2 comments on “Când vine apocalipsa?

 1. Adevărul este că sigur ne paşte ceva. Chiar am urmărit, anul trecut, un documentar legat de catrenele lui Nostradamus şi despre calendarul civilizaţiei Maya. Cică prin decembrie 2012 Pământul se aliniază cu centrul galaxiei (acest lucru se întâmpla odată la 27 000 de ani parcă) şi e un lucru firesc. Acest eveniment vrea să fie o schimbare, nu sfârşitul lumii.
  Am mai aflat şi despre vibraţia Pământului care este într-o continuă creştere. Uitaţi ce am găsit la un simplu search pe net:
  “Intre anii 1952-57, fizicianul german W.O.Schumnann, a descoperit proprietatile acestei cavitati magnetice si faptul ca acestea, permit masurarea frecventei vibratorii medii a Pamentului (pulsul Terrei).
  Aseasta a fost de 7,83 de ciclii/secunda. Din 1980, aceasta valoare a inceput sa creasca, ajungand in prezent, la 20 de cicli/secunda.
  Ceea ce inseamna ca acum, durata unei zile nu mai e de 24 de ore ci, de 16.
  La viteza aceasta de schimbare se pare ca, in 2012, timpul unei zile ar ajunge la 0.
  O alta coincidentea spune ca, un cunoscut calendar Maya, spune ca in 2012, se incheie timpul acestei parioade Pamantul, urmand sa intre in ceea urmatoare care se numeste “A sasea lume”. ”
  Oricum nu prea cred aburelile astea cu timpul ce va ajunge la 0 in 2012. Eu vreau să merg la jocurile olimpice din Brazilia din 2016 :))

 2. […] fost sau nu sesnibilizate de moartea “cârcotaşului” Tony Tecuceanu (cititi aici şi aici) şi şi-au luat inima în dinţi, vineri, pentru un vaccin. Astfel, Institutul “Matei […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: