9 Comments

Cea mai tristă zi din viaţa mea

Nu a fost când a ieşit Geoană preşedinte. Nici a doua zi, când de fapt a ieşit Băsescu.

Cea mai tristă zi e cea de azi. Tocmai am aflat de pe blogul lui Cristi Şuţu că puletele Honorius Prigoană e dorit de PD-L în parlament. Am avut onoarea de a fi coleg de liceu cu Honorius, fiul lui Silviu Prigoană, regele la gunoaie din Rromânia.

Amintirile mele despre acest mamifer unic, nevertebrat, se leagă de prostia crasă de care dădea dovadă tot timpul, de felul în care tot liceul îşi bătea joc de el, cum profitau toţi puţoii de el şi de banii pe care îi primea de la tac-su, de felul în care îl striga lumea în curtea liceului: Hormonius, Mucus, Anus. Era atât de pros snob încât avea nevoie de şofer să-l aducă la liceu. Probabil avea memoria prea încărcată şi uita drumul singurel, la doar 18 anişori.

Ce mai ştiu de el de-atunci… Că l-a trimis nea Prigoană în SUA la studii, că era prea retarda acolo avea şanse mai mari să evolueze pe plan ‘telectual. Apoi i-a cumpărat vreo 2-3 maşini de câteva sute de mii de euro, l-a fardat bine-bine să îi acopere coşurile scârboase de pe obraji şi l-a trimis pe la teveu, la emisiuni de mare angajament, pe la OTV, la Capatos, Kensky şi alte mizerii, să arate băiatul că are cu ce.

A da, şi a mai comandat ta-su nişte articole prin ziare de scandal în care să se vadă că fi-su e idolu’ la femei, că e mai iubit ca Mărgineanu. Să vedem deci atuurile tânărului:

Tată şmecher: checked

Maşini scumpe: checked

Diplomă contra-cost în străinătate: checked

Tupeu: checked

Prima pagină în ziare de 0,2 lei: checked

Băiatul urmează modelul de succesuri EBa, deci are toate şansele să fie votat de bivoli. L-au votat rromânii pe Vadim să ajungă în turul 2 în 2000, i-au vrut pe Băsescu şi Geoană în finală în 2009, pe EBa pentru Parlamentul European(!!!), de ce să nu ajungă Hormonius parlamentar?

Trăim într-o ţară tristă şi punem singuri sare pe rană. Avem până la urmă ţara pe care o merităm, condusă de beţivi, hoţi, proşti, analfabeţi, puşcăriaşi, turnători şi trădători. Dacă ajunge puiul ăsta de gunoier în Parlament, pot să-mi urez drum bun la prima ocazie care se iveşte.

Advertisements

9 comments on “Cea mai tristă zi din viaţa mea

 1. io zic ca e baiat destept pustiu’, degeaba zici ca e prost ca uite ca se descurca, o sa ajunga mare ca vrei nu vrei!!

  • Si din cauza unor destepti din astia am plecat din Romania…ca s-au descurcat pe banii mei, ai tai, ai lui laza, etc. Ar fi preferabil cui ii place sa il ia acasa…parerea mea. 🙂
   Daca insa il vreti reprezentant…yey, nu mai am cuvinte, eu nu am mai vazut oameni atat de dobitoci incat atunci cand e la marginea prapastiei sa topaie si sa se impinga unii pe altii in ea. Acum ca sunt in prapastie, isi rup si singurele oase ramase intregi.
   Rezultatul? Un popor de rame! Succes(uri)!
   Laza, profita de orice ocazie. Speranta a murit moarta in cotet demult. Restul e patologie.
   My 2 cents.

   • erata rapida, “cand e la marginea…” = “cand sunt la marginea..”, e eroare legata de faptul ca la inceput scrisesem “popor”, dar mi s-a parut ca includ pe prea multi. Mai exista si oameni de calitate. E nevoie de ei. Din pacate Romania nu mai ofera nimic.
    Stima si onor.

 2. Cred ca a venit timpul s-a nu mai aruncati asa cu vorbele.Honorius nu este deloc,, copilul lui tata”,poate al bunicilor lui da.Este un copil care a ramas fara mama si in mare parte s-a descurcat mai mult singur.Este de multi ani, membru PD in prezent PDL,iar promovarea in politica a tinerilor din partid nu este un lucru surprinzator din punctul meu de vedere.De accea v-a sugerez s-a mai analizai lucrurile facind abstractie de numele Prigoana si sint sigura ca veti ramine placut impresionat despre tinarul Hunorius.

 3. @codru: sunt convins ca s-a descurcat singur, probabil masinile alea si le-a luat din alocatie, a facut pseudo-studii in strainatate din economiile stranse in pusculita iar pe lista parlamentarilor va ajunge pt ca e un tip competent, care s-a luptat cu greutatile vietii 🙂

 4. Oricum îl prefer lui Bănicioiu sau Ponta.

 5. […] Elena Basescu vorbeste despre Honorius Prigoana EBa a declarat că este conştientă de asemănările dintre ea şi Prigoană junior. […]

 6. Degeaba va bate-ți joc de el, mie sincer îmi pare a fi un tip cu picioarele pe pământ, cu experiența de viata, educat! Nu e de criticat,are numai 23 de ani deja se descurca ff bine fără “taticu”. Cred ca oameni ca el mai schimba ceva în țara asta!

 7. […] sau sa aflati mai multe lucruri hilare din biografia Maximului Honorius, va invit sa (re)cititi aceasta postare de pe blogul lui Lazarescu, pe care o gasesc mereu proaspata si […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: