Leave a comment

Instrucţiuni de penetrare a metroului

Dacă ai ţărână sub unghii sau doar eşti foarte prost, ai putea găsi util manualul de mai jos.

Pentru a putea urca într-un metrou, este imperios necesar să deschizi uşile. De cele mai multe ori, acest proces complicat nu se efectuează automat. In dreptul fiecărei uşi vei observa un buton. După ce metroul se opreşte în staţie, aştepţi ca butonul să se aprindă (culoarea verde) şi apeşi pe el cu degetul.

Dacă apeşi înainte să se aprindă, surpriză: uşa rămâne închisă. Dacă apeşi cu toată mâna, probabil cârnaţii tăi slinoşi nu vor nimeri butonul, şi vei rămâne pe-afară ca boul/vaca. Dacă baţi din palme, dacă te uiţi ca prostul la uşă, dacă te scarpini în cur sau dacă invoci ajutorul divin, ghinion. Nu vei declanşa deschiderea uşilor. Aşa că sfatul meu e să apeşi pe buton cu un deget, şi să păşeşti în nava spaţială numită metrou.

Dacă auzi voci din spate care te îndeamnă frenetic “apasă fă în morţii mă-tii pe buton”, ideal pentru integritatea ta fizică ar fi să apeşi pe buton. Sau poţi să intri în metrou pe la una din uşile deschise deja de o fiinţă superioară.

Într-una din ediţiile viitoare, un alt volum deosebit de folositor bivolilor şi mai ales caprelor,  manualul de folosire a cartelei de metrou.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: