Leave a comment

Gigi gratis!

Becali sta pana la urma cel putin o luna in parnaie. Carevasazica, va petrece Pastele la racoare. Lasand la o parte abuzul grotesc al autoritatilor – de a inchide un om timp de o luna pentru o presupusa fapta, la care se adauga “pericolul pe care il reprezinta pentru societate”, sau riscul ca acesta sa fuga din tara (?!), in timp ce infractorii devin parte vatamata – nu pot sa imi ascund satisfactia ca neanderthalul a gasit ce cauta.

In timp ce ii curg balele din gura de prost ce e, becaliotul e sustinut la intrarea in tribunal de sute de amarasteni care de fapt atarna la 100 lei si de tot mai multe figuri dubioase, colorate, nebarbierite, cu glugile de la hanorace trase peste chelii, purtand panouri pe care se poate citi “FREE GIGI !”. Oare stapanu’ stie macar cum se traduce asta? Circ dau autoritatile, cu circ raspunde intemnitatu’, pe care l-a lovit din nou talentul actoricesc, si s-a gandit sa interpreteze rolul mielului iubit de popor, sacrificat de sistemul ticalosit.

Jigniri, dictatura, violenta fizica, injuraturi, minciuni, tranzactii dubioase… cand tragi linie, parca devine tot mai greu sa crezi in scandarile dirijate din fata tribunalului, in oamenii care nu stiu sa lege doua cuvinte dar vin pana in Bucuresti sa isi arate iubirea si sprijinul neconditionat fata de mantuitorul natiunii.

Pana la salvarea Romaniei din ghearele diavolului, sunt curios de unde o sa ia anul asta Becali lumina.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: